DGU Juniorholdturnering 2017

Info om turneringen

DGU Juniorholdturneringen er en unik mulighed for alle klubbens juniorer under hcp 40 for at repræsentere sin klub i en hulspilsturnering og konkurrere mod jævnbyrdige juniorer fra nærliggende klubber - og måske ende med at blive Danmarks bedste hold!

Alle er velkomne, og DGU opfordrer til at alle juniorledere i starten af året undersøger klubbens juniores handicapniveau pr. 1/1, og fastlægger hvor mange hold man er i stand til at stille. Er klubben, pga manglende spillere, ikke i stand til at stille et hold, er man velkommen til evt. at slå sig sammen med en naboklub - enhver junior bør få tilbudet om at deltage i denne traditionsrige turnering hvor både golfegenskaber og venskaber udvikles.

DGU Juniorholdturnering er en landsdækkende holdturnering for juniorer samt en enkelt ynglingerække. Turneringen består af 8 rækker fordelt på alder og handicap. Et hold består af 3-4 spillere, og holdene møder hinanden i en dobbeltturnering i puljer med 4 hold i hver. Der spilles hulspil fra scratch.

Øvrig info

De indledende puljekampe skal være afviklet inden 15. juli dvs. den 14. juli er sidste mulige spilledag. Herefter vil der være for nogle af rækkerne mellerundekampe i august, skal være afviklet inden d. 15. august, men KUN i rækker hvor der er mere end 8 puljer. Landsdelsfinalerne afholdes i 5 forskellige klubber og finalen d. 17. september i Holsted GK.

Informationer omkring Juniorholdturneringen vil i løbet af sæsonen blive udsendt med DGU´s nyhedsbrev, KlubNyt.

Vi opfordrer såvel medlemmer af juniorudvalget som holdledere om at tilmelde sig KlubNyt.

Holdledere - resultatkort

Resultatkort til udprintning (tast kampnr. og nederst i venstre hjørne kan der printes et resultatark)
Ifølge turneringsbetingelserne er den vindende klubs holdleder er ansvarlig for at indberette resultater samt spillernavne på www.danskgolfunion.dk/tastselv. Dette skal ske senest 3 dage efter kampens afvikling.

Modstanderholdets leder er ansvarlig for elektronisk at verificere det indtastede resultat via den mail, som efterfølgende modtages fra Golfbox

Spilleplan

På spilleplanen er det muligt at se et overblik over alle puljer eller under kampprogrammet at finde puljens kampe. Se også spilleplan for det videre forløb inkl. mellemrundekampe, landsdelsfinaler og finale (pdf)

Tilmelding

Der faktureres 400 kr pr. tilmeldt hold.

Tilmeldingsfristen er overskredet.

Evt. spørgsmål vedr. turneringen, bedes rettet til Rikke Haurvig på mail: rha@dgu.org