Puljer

De frivillige i Dansk Golf Unions puljer består af personer, som hjælper DGU med at løse forskellige driftsmæssige opgaver. Puljerne nedsættes og bemandes af sekretariatet. Du kan læse nærmere om de forskellige puljers arbejde ved at klikke på dem nedenfor.

 

camps

Juniorpuljen

Juniorpuljen består af frivillige, som arbejder med junioraktiviteter i Dansk Golf Union inden for juniordistrikterne, DGU Pigegolf, Aon TalentPiger og skolegolf.

kursuspuljen

Kursuspuljen

Kursuspuljen består af omkring 40 frivillige, der er med til at udvikle, forberede, afvikle og evaluere de omkring 60 årlige kurser, uddannelser og seminarer som DGU afvikler.

Mulige forhindringer

Raterpuljen

Alle fuldgyldige medlemmer af Dansk Golf Union skal have fastlagt Course Rating og Slope efter USGA's Course Rating og Slope system. I Danmark er det DGU, der har licens til at udføre dette arbejde, og DGU har til dette uddannet det nødvendige antal ratere, der indgår i raterpuljen.

Golfbilledet lige nu

Turneringslederpuljen

Dansk Golf Unions turneringsledere er behjælpelige med afviklingen af turneringerne og overtager ansvaret for den pågældende turnering dagen i forvejen. Turneringslederne afvikler derefter turneringen i tæt samarbejde med værtsklubben.

Fordomme og myter

Dommerpuljen

Til udførelsen af dommervirksomheden i DGU-turneringer har Dansk Golf Union et korps af dommere. Dommerne rekrutteres blandt de frivillige, der har bestået klubdommereksamen og samtidigt vist gode evner, som dommer i de rollespil, der er knyttet til klubdommereksamen.