Leverandøraftaler til klubberne

 

Som led i at hjælpe klubbernes drift, indgår Dansk Golf Union aftaler med forskellige leverandører, vi mener leverer relevante ydelser ift. klubbens aktiviteter. Som repræsentant for golfklubberne i Danmark er Dansk Golf Union i stand til, at forhandle særligt favorable vilkår på vegne af klubberne.
Således kan din klub få adgang til forskellige ydelser til brug for klubben, til en reduceret pris der medfører en samlet besparelse i klubbens driftsomkostninger.

 

Bambora

Dansk Golf Union har indgået et nyt samarbejde med betalingskoncernen Bambora. Samarbejdet giver golfklubber, restauranter og tilhørende shops mulighed for at tage imod de mest populære betalingskort til fordelagtige priser.

Læs mere her

Logo_bluegarden

Bluegarden tilbyder Dansk Golf Unions medlemsklubber, proshopper og restauranter to overordnede muligheder for lønstyring at vælge imellem - outsourcing eller en effektiv systemløsning.

Læs mere herApsis

 

 

 

 

 

 

 

Dansk Golf Union har indgået en forretningsaftale med APSIS. APSIS er førende leverandør af software til e-mail-marketing, altså nyhedsbreve, medlemsinformation til klubbens medlemmer og meget mere.

Aftalen med APSIS indeholder:

  • Oprettelse af APSIS-konto til din klub.
  • Oprettelse af klubbens eget unikke sender-domæne
  • Oprettelse af nyhedsbrevsskabelon og tilhørende indholdsmoduler
  • Træning i brugen af Apsis, så du/I efter endt træning straks kan gå i gang med at udsende professionelle nyhedsbreve
  • Klubben kan have flere brugere af systemet

 

Hør om den særlige klubpris hos Rane Sielemann Hoppe, Apsis på telefon53 66 56 58.

MP

Dansk Golf Union har indgået rammeaftale med Marius Pedersen om bortskaffes af affald på en miljørigtig måde.

Læs mere her

dks

Et abonnement til inkasso giver dig mulighed for at trække på et stort antal services og ydelser, som er bygget op, så de sikrer dig fleksibilitet i forhold til det, du har behov for i din situation.

Dansk Golf Union har lavet en aftale med DKS med betydelig rabat.

Læs mere i denne pdf.